Oktober: Retreat för par – på Kreta

Fördjupa er relation på Kretas vilda och vackra sydkust. Ge er själva en vecka för att komma närmare varandra och få in ny energi i er parrelation. I vår hektiska vardag är det lätt hänt att vi fastnar i rutiner och börjar känna att vi sakta förlorar närheten till vår partner. Vi märker att vi inte tar den tid vi brukade för att kommunicera med omsorg, ger inte varandra vår fulla uppmärksamhet och glömmer bort att uttrycka och visa hur viktig vår partner är för oss. Vi glömmer till och med bort våra egna behov. Jag och min hustru, Jivan (även hon terapuet), har utformat och leder denna workshop. Den riktar sig till par som längtar efter att komma närmare varandra och uppleva fördjupning och få ny energi in i relationen. Här har ni en chans att göra det i en avslappnande och otroligt vacker miljö där ni också kommer att ha en underbar semester. Workshopgruppen kommer att bestå av högst 3 par, vilket möjliggör en mycket personlig upplevelse. Er integritet är mycket viktigt för oss. En liten del av tiden arbetar vi tillsammans, men för det mesta kommer du arbeta enskilt med din partner och en av oss. Under den här veckan arbetar vi i ett lugnt och avslappnat tempo varvat med fritid och utforskande av den otroligt vacka och oexploaterade kuststräckan där ni bor. Ni kommer att få flera värdefulla verktyg för att komma närmare varandra, inklusive Kärleksfull kommunikation, Förlåtelse och Hur man omvandlar frustration till förtroende, närhet och förståelse. Den här veckan innebär inte gruppterapi, utan en möjlighet för er som ett par att tillsammans formulera er gemensamma vision och djupaste längtan. Ni kommer att ha gott om tid att processa och utforska, individuellt och som par. Så ge er denna veckoretreat, som även kommer att innebära en underbar semester för er båda!

Både avkoppling och äventyr om ni vill

Södra Kreta är en unik del av Grekland, känt för sin mäktiga natur, god mat, avskildhet och långa orörda stränder. En idealisk miljö för kärlek och närhet. Workshoppassen äger rum i samma hus som ni bor i, ZorbaZen House – ett högklassigt boende i ett smakfullt renoverat traditionellt hus med utsikter och atmosfär som ni kommer att älska. Vår vecka börjar med ankomst den 17 oktober, då vi kommer att börja på kvällen med en kort introduktion. Vi kommer att ha workshops på förmiddagarna från 18 oktober till den 21. 22-23 oktober är avsatta för privata sessioner, koppla av på ZorbaZen House eller utforska ön på egen hand. Utcheckning den 24 oktober. Workshopen hålls delvis på engelska med översättning till svenska om så önskas

Exempel på dagsschema

08: 30 närproducerad / ekologisk frukost 09: 30 workshop 13: 00 närproducerad / ekologisk vegetarisk lunch Bad-Beach / Fri tid / Guidade vandringar / Vinprovning (Individuella sessioner och parsessioner på begäran) 19: 00 Middag Pris 6500 kronor, inklusive moms, per par. I priset ingår: 7 nätters dubbelrum i ZorbaZen House, 4 dagars parworkshop, en privat parsession, mestadels ekologiska frukostar, mestadels ekologiska luncher och te & kaffe hela dagen, samt 3 utsökta middagar. OBS: Priset inkluderar inte flyg, transfer till / från flygplatsen, transporter. Hyrbil rekommenderas starkt. Ryanair har mycket billiga biljetter denna period. Gå in på www.ryanair.se och sök på flyg till Grekland-Chania.

Bokning

För att boka eller för mer information, ring mig på 0708 84 93 40 eller eposta till alfdx9.se

Om Alf & Jivan

Som ett par, har vi upplevt separation, skilsmässa, infertilitet, cancer, föräldrars död, 2: a generationens invandrarproblem, kulturella / religiösa skillnader, språkskillnader, att vara styvförälder, börja en ny relation, åldersskillnader, kulturella skillnader i mans- kvinnorollen, föräldraskap, svärföräldrar …. Vi kan lära oss av sådana upplevelser och de kan hjälper oss att växa som individer och som ett par, eller de kan vara förödande. Med hjälp av meditation, lärare och tålamod har vi omvandlat dessa utmanande upplevelser till djupare empati och medkänsla för oss själva, varandra som ett par och andra. Med hjälp av våra erfarenheter, olika modeller och verktyg och vår intuition, hjälper vi många individer och par hitta sin egen väg till ett rikare liv för att fördjupa sin medvetenhet, tillit och trygghet. .. För mer om Jivan, besök www.opentherapy.se För mer om ert boende, besök www.zorbazenhouse.com Läs mer på www.zorbazenhouse.com

I SVERIGE:

Jag kommer under våren 2015 hålla en workshopseriei “Mina drivkrafter och kommunikativa behov – en kurs för människor som jobbar med människor” uppdelad på 4 workshopar à 3 timmar. Om du jobbar i skola/förskola, omsorg, eller liknande kommer dessa workshops att lära dig massor om hur du genom att driva din personliga utvecklijng även får bättre förståelse för de människor du arbetar med. Hör av dig om du har frågor eller för att meddela intresse.