Inre Man-Inre Kvinna Terapi

 Denna metod ger dig ökad medvetenhet om nuet och nya perspektiv på attityder, drömmar och gamla mönster som kan begränsa livet.

inner man inner woman osho stockholm terapi samtalsterapi counselling

Under en session kommer du i kontakt med dina två inre polariteter – Inre Man och Inre Kvinna -som jag brukar kalla den aktiva och den passiva. Dessa bägge polariteter står ofta i strid med varandra och gör att vi känner oss kluvna, osäkra och fångade i dilemman. Eller så har den ena tagit överhanden och vi fastnar i djupa livsmönster. När vi blir mer medvetna om dem ser vi att vi kan lösa upp våra inre motstånd, rädslor och den inre maktkamp för vilken de båda är ansvariga. Det underlättar förändring som leder till mer balans och glädje – att i vardagen ha full tillgång till att kunna vara både lekfull och allvarsam, mjuk och fast, givande och tagande.

 

Upplever du en eller flera av dessa utmaningar?

 • Jag har svårigheter i min relation
 • Jag känner mig överväldigad av ansvar
 • Jag bär på en stark oro
 • Jag har svårt att inleda eller stanna kvar i en relation
 • Jag känner mig/är ensam
 • Jag vill förändra mitt jobb eller byta yrkesbana helt och hållet
 • Jag saknar en tydlig riktning i livet
 • Jag tror jag håller på att bli utbränd
 • Jag letar efter mer djup i livet
 • Jag måste fatta ett viktigt beslut, men vet inte hur jag ska göra
 • Jag har ett område i mitt liv som jag är missnöjd med, även om det känns ganska bra på många andra sätt
 • Jag känner att jag har fastnat och jag vet inte varför

 

Då kan Inre polaritet-terapi hjälpa dig att hitta vad du behöver just nu. Och det är enklare än du kanske tror.

 

Under en sådan här session – som pågår cirka 2 timmar – arbetar vi vanligen med tre viktiga områden i ditt liv: arbete, relationer, och medvetenhet.

 1. Arbete, när det uppstår ur avspändhet, är ett uttryck för kreativitet.
 2. När både din aktiva och passiva sida är kreativa, när de är lyckliga tillsammans, återspeglas deras kärlek även i dina yttre relationer.
 3. Medvetenhet är den miljö av avspänt iakttagande där kreativiteten uppstår.

 

Jag arbetar oftast med alla tre områdena, då de påverkar och är ömsesidigt beroende av varandra. Vi hittar och reparerar eventuellt brutna länkar i ett område som orsakar problem i de andra två.

inner man inner woman osho stockholm terapi samtalsterapi counselling

Inner Man – Inner Woman

Omdöme från en klient:

”Jag hade en djup och avslöjande upplevelse genom Jivans skickliga vägledning. Hon guidade mig genom en serie av övningar som tillät mig att upptäcka aspekter av mig själv att jag har försummat under lång tid. Djupa behov och önskemål från mitt hjärta som jag har undertryckt under lång tid fick äntligen komma fram och uttrycka sig på ett tydligt och obehindrat sätt. För mig var det en tankeställare och ett kraftfullt budskap om att tänka till på hur jag lever mitt liv, och i slutänden medvetenhet om vad jag kan göra för att få tillgång till mer glädje och lycka.” -Daniel, Stockholm
Kontakta mig

 

Jag är en av få terapeuter i Sverige som är utbildad och certifierad i denna metod genom den internationellt erkända terapeuten Sagarpriya DeLong, som har utvecklat den i över 30 år.

Mer om Inre-Man-Inre Kvinna www.oshonews.com