Workshops

ZorbaZen-vecka – Personlig utveckling / Utveckling i parrelationer
21 – 28 oktober

Både för individer och par. Vi flyttar vår vanliga verksamhet till Kreta för en vecka. Lägg tillsammans med oss upp ett antal sessioner som varvas med sådant du/ni vill göra på egen hand. Vi vägleder er i trakten och tipsar, ni får också chansen att hänga med på några vandringar och utflykter. Däremellan har du/ni era sessioner, skräddarsydda efter behov.

Det här är en chans att komma till Kretas sydkust och byn Kerames i några dagar, en vecka eller till och med längre. Upplev ett av Europas sista paradis, oexploaterat och vilt. Utforska och upptäck – fantastiska stränder, mat, vandringar – och gör samtidigt en inre resa.

Utifrån dina/era önskemål lägger vi upp ett antal sessioner där vi tillsammans jobbar mer intensivt än vad som är möjligt hemma. När utforskandet i det inre sker i den här energigivande miljön når man resultat som inte låter sig göras annars. Kombinationen av yttre och inre resa blir genuint transformerande – intensiv och samtidigt rogivande, både Zorba och Zen.

En eller två dagliga sessioner, längre eller kortare
Övningar för att integrera det som sker i sessionerna
Vi lämnar förslag och tips på aktiviteter, restauranger, de bästa hemliga badvikarna och annat som gör tiden mellan sessionerna till minnen för livet
Vi lämnar förslag på och hjälper till med olika boenden i olika prisklasser
Öppna pass meditation/mindfulness varje dag – välj själv om du vill delta
Dokumentation av både din inre och din yttre resa
Pris för veckan 21 – 28 oktober: från 4000 kr per person

Läs mer här